App Available

Company Detail

  1. Home
  2. Australia
  3. Company detail
employer

About “Yolonda Bergin”

Mikä on helpoin pokeripeli oppia?

Tällöin, miten aloitamme parantaa itseämme? Aloitat tekemällä itsestäsi tietoinen pokerinpelaaja. Seuraava askel on tehdä itsestään johdonmukainen pelaaja. Tavoitteenasi on kuitenkin siirtyä huonoista päätöksistä hyviin päätöksiin ja johdonmukaisuus on niin korkea, että ne tulevat ennustettaviksi ja siten voitettaviksi. Se voi olla kortteja, potteja, prosenttiosuuksia, psykologiaa, vedonlyöntiä ja kaikenlaisia erilaisia asioita.

Nyt on paljon erilaisia näkökohtia pelata pokeria koko ajan. Voit tehdä sen foorumeilla ja viestilaudoilla, lukea artikkeleita verkossa ja sitten laittaa teoriat käytäntöön. Jotkut ilmaiset pelit ovat ominaisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat tallentaa pelinsä ja jatkaa myöhemmin, mutta muille tämä voi olla ongelmallista ja et tiedä, kuka on voittaja. Joten pelisäännöt voivat joskus olla hämmentäviä. Jälleen kerran johdonmukaisuutesi kasvaa ja sinusta tulee tiukempi pelaaja.

Oletetaan, että teit sen kahdesti ja sitten soitat uudelleen, kun hän nousi? Oletetaan, että et pysty tekemään huonoja pelejä, joten et tee sitä. Jos olet tulossa lähemmäs tekemään sellaisia pelejä, joita vain ammattilaiset tekevät, sanotaanpa, että et koskaan soita suurta sokeaa korotusta ja taittumista, kun olet pieni pelaaja. Entä jos nostat BB: n 3x, mutta taittaa, kun vastustaja soittaa sinulle? Jos olit tuossa tilanteessa ja soitat, oletko lyönyt vetoa suuresta sokeasta?

No, miten tehdä jotain joka päivä, joka lisää mahdollisuuksia voittaa pelin enemmän? Poker on prosenttiosuuksien peli. Mitä enemmän kertoimet muuttuvat ja suosivat kättäsi, sitä vähemmän todennäköistä on, että pelaat käsiä, joilla on jopa kertoja. Pidätkö prosenttiosuuksien pelaamisesta? Ehkä päätät, että joka ilta pelaat kylmäpottipeliä ja pelaat enintään 100 kättä per istunto. Suosittelen aloittamaan 20-40 kädestä ja työskentelemään 100 kädestä viikon aikana.

Tärkeintä on pysyä johdonmukaisena ja seurata suunnitelmiasi. Joka päivä yrität tehdä oikeampia pelejä, jotka parantavat onnistumisen todennäköisyyttä. Tee luettelo niistä peleistä, joita haluat tehdä joka päivä. Tämä tarkoittaa, että kädet paranevat, fi.poker-plans.com jos kertoimet muuttuvat edelleen sinun hyväksi. Se parantaa sinua pelaajana. Vai puhutko sinä pelkästään potin soittamisesta? Onko sinulla koskaan pokerin käsiä, joita et ole varma, miten pelata? Kun joku laittaa jotain sisään, toivon, että se oli sisällä suora.

Oletko vain odottamassa floppia? On aika etsiä paras ratkaisu saadaksesi eniten arvoa käsistäsi. Pelaatko pokeri kädet uudelleen ja uudelleen päässäsi joka kerta, kun saat suuren käden? Se on käsi, jota en usko tulevan myöhemmin käteen. En pelaa kättä, joka perustuu mahdolliseen toiseen käteen, koska tiedän, etten voita seuraavaa kättä. Pelaan kovaa peliä ja pelaan sitä koko ajan.

Aion heittää potin pois ja olla valmis hyväksymään pahimman käden voittaakseni lisää käsiä. Useimmat kokeneet pelaajat eivät koskaan ota pottia, ellei he ole varmoja, että heillä on jotain. Jos sinulle annetaan pari ässää, sinun on näytettävä. Tämä tarkoittaa, että et voi piilottaa paria. On erittäin helppoa voittaa pari ässää.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.